AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Said-i Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Said-i Nursi İmam Hatip Ortaokulu

04723120040
Adres
SANAYİ MAH. ÇEVRE YOLU BUL. SAID NURSI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 710 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir Din Öğretimi Anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. HEDEFLERİMİZ; Dini asıl kaynaklardan yola çıkarak ortaya koyan ve yorumlayan. Dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, Düşünen, sorgulayan, inancını aklı ile bütünleştiren, Yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, Yeni gelişmelere açık olan, Bilimsel görüş ve anlayış kazanmış, bilgilerini mesleki alanda kullanma yollarını öğrenen, Bütün dinlere objektif bir gözle bakabilen, Çalışkan, Mesleğine bağlı, yurdun her yerinde seve seve hizmete hazır, İnsanlığı, insanları seven ve anlayan; her şeyden önce eğitici kimliği olduğu bilincine sahip, güvenilir bir meslek adamı, Yüksek öğretime, hem kendi alanına hem de diğer bölümlere öğrenci yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz kuruluşundan itibaren il ve ilçe düzeyindeki kültürel ve sportif etkinliklerde bir çok başarıya imza atmıştır.
08.20-11.50 12.30-15.45
Arapça-İngilizce
Ulaşım okul servisiyle sağlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 4km uzaklıktadır.